Landsortselektriker

Som landsortselektriker krävs det att man är kunnig om mycket och har rätt material med i bilen så att man kan lösa eller avhjälpa de flesta uppdragen direkt. Det kan sammanfattas med ett ord "erfarenhet".

Installationer

EL-installationer är viktigt att man tar seriöst på. För att du som kund ska få ut så mycket som möjligt så måste vi skapa en dialog så att dina ideér och våra erfarenheter tillsammans ska skapar er EL-anläggning på ett EL-säkert sätt.

Service

Har du ett problem?
Strömmen har gått, lamporna blinkar eller du snubblar på skarvsladden!

För oss är "problem" bara ett ord på en händelse som ska elimineras.
Inget är för enkelt eller för svårt för HÖLÖ EL & TEKNIK.

Fastighetsservice

Om du har mindre behov av fastighetservice så utför HÖLÖ EL & TEKNIK även dessa.
När våra möjligheter att själva leverera en tjänst inte räcker till så kan vi förmedla eller rekommendera rätt hantverkare för uppdraget.

Cinderella förbränningstoalett

ROT-arbete

ROT-arbeten hos privatpersoner brukar medföra att man får göra avdrag med 30% på arbetskostnaden inklusive moms, upp till 50000:-/person och år, ROT och RUT sammantaget. Om ni är sambo, gifta eller delägare i fastigheten så kan ni ha möjlighet til 100000:- i avdrag på ett år. Om du funderar på något kring ROT-avdraget kolla på www.skatteverket.se där får du fler svar

VIKTIGT!! Avdraget utförs av hantverkare direkt vid fakturering på uppdrag av kunden och det är kundens ansvar att betala den avdragna delen om avdraget inte beviljas hos skatteverket.

Önskemål om ROT-avdrag skall ske vid beställning av arbete.

ROT-avdrag kan göras för arbete på befintliga byggnader på fastigheten samt på vatten och avloppsanläggning.

Tillagd i varukorgen